210 років з Дня народження Т.Г. Шевченка

210 років з Дня народження Т.Г. Шевченка

До 210-річчя з Дня народження генія, вид...

Дорогі жінки!

Дорогі жінки!

Щиро вітаю вас зі святом весни та жіночн...

Шановні мешканці Вишневої міської громади!

Шановні мешканці Вишневої міської громади!

26 лютого в Україні відзначають День спр...

Шановні мешканці Вишневої міської громади!

Шановні мешканці Вишневої міської громади!

24 лютого закарбувалося у наші думки та ...

ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Запит на отримання публічної інформації
Бюджет участі Вишневої міської територіальної громади
електронні петиції
Ставки місцевих податків та зборів на 2024р. Детальніше тут

Реквізити рахунків для обліку доходів бюджету Вишневої міської ТГ Державний бюджет у 2024 році
Вишневої міської ТГ Міський бюджет       у 2024 році

Офіційно




Back Головна

Яким буде Палац культури у Вишневому

Яким буде Палац культури у ВишневомуЗаплановане будівництво вирішить значну частину питань щодо нестачі приміщень гуртків позашкільної освіти та художньої самодіяльності.

Тривалий час до цього проекту не могли підступитися через високу вартість будівництва – понад 116 млн гривень. У міста не було таких коштів, тому що значна частина податків йшла до бюджетів вищих рівнів. Але децентралізація, новий адміністративний устрій та створення Об’єднаної територіальної громади дозволяють подивитися у майбутнє із більшим оптимізмом. Поступово об’єднана громада Вишневого та Крюківщини своїми силами зможе реалізувати проекти, про які ми могли тільки мріяти.

Одна із таких нагальних потреб нашого міста – Палац культури.Він потрібен, як для дитячих позашкільних гуртків, так і для дорослих колективів художньої самодіяльності. Проект вже готовий. Це має бути триповерховий будинок загальною площею майже 4 тисячі квадратних метрів, розташований на ділянці по вул. Машинобудівників (біля водойми).

«Клубна частина розрахована майже на 290 місць, в будівлі досить велика кількість приміщень для роботи гуртків, – відмічає директор КЗ «Палац культури і мистецтв Вишневої міської ради Арсен Люманов. –  Це дуже добре. Натомість актовий зал на 220 осіб, на мій погляд, у світлі створення Вишнівської об’єднаної територіальної громади буде для нас замалим. Якщо рахувати «на виріст», то в перспективі нам знадобиться більше приміщення; сподіваюся, що найближчим часом громада також зможе вирішити це питання».

Новини державних органів

Податкова повідомляє