ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Мешканцям ПОЖЕЖНО-РЯТУВАЛЬНА СЛУЖБА Інформуємо виробників, імпортерів та розповсюджувачів аерозольних розпилювачів!

Інформуємо виробників, імпортерів та розповсюджувачів аерозольних розпилювачів!

Інформуємо виробників, імпортерів та розповсюджувачів аерозольних розпилювачів!Бучанське РУ ГУ ДСНС України у Київській області інформує, що 21 лютого 2023 року постановою Кабінету Міністрів України №154 затверджено «Технічний регламент аерозольних розпилювачів». Даною постановою, яка набирає чинності через 9 місяців з дня її опублікування, внесено зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2016 року №1069 «Про затвердження переліку видів продукції, щодо яких органи державного ринкового нагляду здійснюють державний ринковий нагляд», відповідно до яких ДСНС визначено органом державного ринкового нагляду у сфері аерозольних розпилювачів.

Слід зазначити, що продаж на ринку аерозольних розпилювачів, що введені в обіг до дня набрання чинності вищезазначеної постанови, не може бути заборонено або обмежено через невідповідність такої продукції новим вимогам технічного регламенту.

Даний регламент визначає вимоги щодо реалізації продукту на ринку України та технічних характеристик аерозольних розпилювачів у відповідності до європейських стандартів.

Враховуючи вищезазначене, починаючи з 25 листопада 2023 року, при здійсненні господарської діяльності з реалізації (імпорту, виробництва) аерозольних розпилювачів суб’єкти господарювання повинні керуватися вимогами вищезазначеного Технічного регламенту аерозольних розпилювачів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 лютого 2023 року №154, Закону України «Про державний ринковий нагляд та контроль нехарчової продукції» та інших чинних нормативно-правових актів у даній сфері діяльності.