ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Мешканцям ПОЖЕЖНО-РЯТУВАЛЬНА СЛУЖБА ДСНС України запрошує школярів долучитися до Руху юних пожежників-рятувальників

ДСНС України запрошує школярів долучитися до Руху юних пожежників-рятувальників

ДСНС України запрошує школярів долучитися до Руху юних пожежників-рятувальниківХочеш бути юним героєм без зброї?

Приєднуйся до Руху юних пожежників-рятувальників! Клікай на посилання: https://docs.google.com/forms, обирай свій регіон та заповнюй анкету!

Герої без зброї носять форму ДСНС! У кожного героя повинні бути помічники – юні рятувальники, котрі в подальшому продовжать їх справу. Тож ми пропонуємо тобі стати помічником наших героїв та бути на варті безпеки!

Що на тебе чекає?

По-перше, ти завжди будеш бажаним гостем у будь-якому пожежно-рятувальному підрозділі! А по-друге, матимеш свій особистий супер-костюм героя-рятувальника.

Крім цього, на тебе чекає тісна співпраця зі справжніми пожежними-рятувальниками, вивчення рятувальної справи, кіносемінари, літні табори, спільні челенджі та інші заходи, які сприяють вивченню правил безпечного життя.

Ти станеш частинкою активного соціального життя школи та громади і зможеш допомагати реалізовувати один з важливих напрямків нашої служби – запобігання виникненню надзвичайних ситуацій! Адже безпечне життя закладається саме з дитинства, і тут нам не обійтись без юних помічників.

Зацікавився? Не барись – прийшов час діяти і посилити осередок безпеки!