210 років з Дня народження Т.Г. Шевченка

210 років з Дня народження Т.Г. Шевченка

До 210-річчя з Дня народження генія, вид...

Дорогі жінки!

Дорогі жінки!

Щиро вітаю вас зі святом весни та жіночн...

Шановні мешканці Вишневої міської громади!

Шановні мешканці Вишневої міської громади!

26 лютого в Україні відзначають День спр...

Шановні мешканці Вишневої міської громади!

Шановні мешканці Вишневої міської громади!

24 лютого закарбувалося у наші думки та ...

ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Запит на отримання публічної інформації
Бюджет участі Вишневої міської територіальної громади
електронні петиції
Ставки місцевих податків та зборів на 2024р. Детальніше тут

Реквізити рахунків для обліку доходів бюджету Вишневої міської ТГ Державний бюджет у 2024 році
Вишневої міської ТГ Міський бюджет       у 2024 році

Офіційно




Back Головна

У Вишневому вшанували пам'ять Миколи Балукова

У Вишневому вшанували пам'ять Миколи Балукова До дня визволення Київщини від фашистських загарбників у Вишневому відкрили меморіальну дошку Миколі Балукову. Герой загинув 6 листопада 1943 року під час бою за визволення станцію Жуляни (нині – місто Вишневе).

В урочистому відкритті брали участь міський голова Ілля Діков, ветерани, військовослужбовці, учні Вишнівської школи № 1, громадськість міста, почесні гості. Ілля Валерійович у своєму виступі закликав молодь пам’ятати історію свого міста: «Колись, йдучи поряд, ви розповідатимете своїм дітям, що були на відкриті меморіальної дошки Миколі Балукову, який загинув у зовсім молодому віці, захищаючи свій населений пункт. І саме в його честь названа одна з вулиць нашого міста. Дякую директору музею Вадиму Бухарову, який проводив дослідження і всім вам за те, що прийшли вшанувати пам'ять героя».

Директор історико-краєзнавчого музею міста Вишневе Вадим Бухаров розповідав, що сьогодні, на жаль, за даними проведеного бліц-опитування, молодь не змогла відповісти на питання, хто такий Микола Балуков. І лише декілька людей похилого віку дали правильну відповідь.

Слово також мали начальник Києво-Святошинського райвійськкомату Олег Гончарук, представник міністерства оборони Олександр Ліщинський, голова Ради ветеранів міста Олег Свініціцький.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять героїв, які загинули за Київщину та поклали квіти до меморіалів на північній та південній сторонах міста.

А ввечері відбувся концерт у актовій залі виконкому Вишневої міської ради. Для всіх бажаючих виступав ансамблю «Вишнівчанка».

До ветеранів звернувся міський голова Ілля Діков. Він подякував за їхній вклад у визволення Києва і нашого міста.

Учасники фольклорного ансамблю, який очолює Людмила Мельник, вітали присутніх патріотичними піснями на військову тематику, присвячені нашому рідному місту.

 

Новини державних органів

Податкова повідомляє