ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Головна

Громада відзначила День пам’яті та примирення та 77-річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війн

Громада відзначила День пам’яті та примирення та 77-річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війнДо меморіалу загиблим воїнам присутні поклали квіти та хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх, хто загинув у часи Другої світової війни.

Присутній на заході начальник Управління культури КОДА Дмитро Гончаренко побажав усім мирного неба та якнайшвидшої перемоги у війні, яка нині триває у нашій країні.

Від імені міського голови Іллі Дікова з словами привітання до ветеранів звернулися заступник міського голови Олексій Поліщук, начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Оксана Олексієнко, радник міського голови Микола Середюк.

Серед присутніх були представники Ради ветеранів війни, праці та Збройних сил: Кот Сергій - ветеран Другої світової війни, голова громадської організації "Органіцація інвалідів війни та Збройних сил"; Мельников Анатолій - учасник бойових дій, заступник голови Ради ветеранів; Чоп Михайло - партизан у роки Другої світової війни, а також жителі і гості громади.

З нагоди відзначення заходів, 15 продуктових наборів було доставлено ветеранам Другої світової війни нашої громади.

Перемогли нацизм — переможемо і рашизм!

Вічна памʼять героям!