ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Головна

Шановні мешканці нашої громади!

Шановні мешканці нашої громади!У ці дні ми відзначаємо День пам’яті та примирення та 77-річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Україна вшановує пам'ять кожного, хто боровся з нацизмом. Слова вдячності і шани висловлюю нашим ветеранам. Ми схиляємо голови перед усіма, хто віддав життя за рідну землю, перед сотнями тисяч наших земляків, які мужньо боролися на фронтах, самовіддано працювали у тилу, перед кожним, хто день за днем наближав звільнення світу від нацизму.

Сьогодні ми добре знаємо ціну війни. Російський агресор увірвався на нашу землю, свідомо знищуючи все навколо: мирних громадян, населені пункти і домівки. Та для нас, українців, дуже важливий мир у нашій країні. І ми неодмінно здобудемо перемогу над лютим ворогом, захищаючи нашу волю, незалежність та свободу.

Велика подяка захисникам України, які нині виборюють наше право жити у європейській, вільній та самостійній державі. Міць Збройних Сил є запорукою існування держави, вільного життя кожного з нас. Ви - наша гордість, ви - наші Герої! Чекаємо вас вдома живими і неушкодженими!

Від щирого серця бажаю всім вам міцного здоров’я, мирного ясного неба та віри у славне майбутнє нашої громади та рідної України!

Міський голова Ілля Діков