ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Головна

Відбулася позачергова сесія у нашій громаді

12 травня 2022 року під головуванням міського голови Іллі Дікова відбулася позачергова XVI сесія Вишневої міської ради VIII скликання.

На порядок денний було винесено 8 загальних питань та 2 питання з голосу.

Зокрема, депутати затвердили звіт про виконання бюджету Вишневої міської територіальної громади за 1 квартал 2022 року, проголосували за питання про внесення змін до рішення «Про бюджет Вишневої міської територіальної громади на 2022 рік» та виділення коштів з резервного фонду бюджету Вишневої міської територіальної громади.

Також проголосовало за зміни до рішення III сесії Вишневої міської ради VIII скликання № 1-01/1118-18 від 24.12.2020 р. «Про затвердження Програми соціального захисту населення Вишневої міської ради «Турбота» на 2021-2025.

Проголосовало за передачу автомобілів, зокрема, пожежної машини та швидких медичних автомобілів, які надійшли до нас за час війни як гуманітарна допомога, на баланс профільних комунальних підприємств Вишневої міської ради.

Підтримано програми обстеження об’єктів, пошкоджених внаслідок воєнних дій на території Вишневої міської територіальної громади Бучанського району Київської області та питання про створення комісії щодо питань протидії активній фазі інформаційної війни.