ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Головна

«Велике будівництво»: на будівництво та утримання доріг Київщини витратять понад 1 млрд грн

«Велике будівництво»: на будівництво та утримання доріг Київщини витратять понад 1 млрд грнВ рамках державної програми «Велике будівництво» в Київській області реалізують 52 об’єкти дорожнього господарства на загальну суму 1 049 млн грн. Про це сьогодні, 7 квітня, під час онлайн брифінгу зазначив заступник голови Київської облдержадміністрації Андрій Лісовик.

«Понад мільярд гривень цього року планується витратити на реалізацію 52 об‘єктів дорожнього господарства. 175 млн грн з цих коштів – за рахунок залишку субвенції 2020 року», – уточнив заступник голови КОДА.

Також він повідомив, що на 47 з зазначених об‘єктів буде здійснено капітальний ремонт. Йдеться про 29 доріг загального користування місцевого значення та 18 вулиць і доріг комунальної власності. А також – 3 поточних середніх ремонти доріг загального користування місцевого значення, реконструкція однієї дороги загального користування місцевого значення і одне нове будівництво дороги комунальної власності.

Загалом на території Київської області цього року планується прокласти близько 50 км дорожнього покриття на дорогах загального користування місцевого значення та 58 643,30 м2 покриття вулиць і доріг комунальної власності, що разом становить 59,70 км нового асфальту.

Повідомляє пресслужба Київської облдержадміністрації.