ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Головна

ТОВ «Ресурсозбереження» повідомляє

До уваги мешканців міста Вишневого!

 

Керуючись вимогами Законів України  «Про засади державної регуляторнї політики  у сфері господарської діяльності», «Про теплопостачання» (ст.13),  «Про місцеве самоврядування в Україні» (ст. 28), «Про житлово-комунальні послуги» (ст. 31) товариством з обмеженою відповідальністю «Ресурсозбереження» 11 вересня 2017 року  направлено на розгляд  Вишневої  міської ради  проект економічно обґрунтованих тарифів на виробництво та постачання теплової енергії населенню та іншим споживачам (підприємства, установи, організації).

Обгрунтування зміни тарифів, загальні розміри тарифів та їх складова додаються.

 

ТОВ «Ресурсозбереження»

 


Обгрунтування

 зміни тарифів ТОВ «Ресурсозбереження»

на виробництво та постачання теплової енергії

 

На сьогодні для ТОВ «Ресурсозбереження» є чинними тарифи на виробництво та постачання теплової енергії для населення, затверджені рішенням виконавчого комітету від 16.05.16 за № 34/9.

У зв’язку із зростанням вартості електроенергії, водопостачання та водовідведення, матеріалів та запасних частин, палива, збільшення витрат на заробітну плату (відповідно до Галузевої угоди та змін до бюджету України на 2017 р.), необхідністю реконструкції котелень, тощо, чинні тарифи є економічно необґрунтованими.

 Для здійснення стабільної господарської діяльності у підприємства виникла необхідність зміни тарифів на виробництво та постачання теплової енергії.

 Планові тарифина виробництво та постачання теплової енергіїсформовано у відповідності до вимогпостанови КМУ від 01.06.2011 за №869з урахуванням внесених змін.

 Економічно обґрунтовані тарифинатеплову енергію розраховані з урахуванням ціннапаливо,електроенергію,водопостачаннятаводовідведення,матеріали та запчастинита розмірів заробітноїплати персоналу, що склалисястаном на 10.09.2017р.

 

Додаток

Загальні розміри тарифів та їх складова