ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Виконком Громадські слухання ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення та початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації: «Детальний план території земельної ділянки загальною площею 0,6813 га по вулиці Одеській в селі Крюківщина Бучанськог

     ПОВІДОМЛЕННЯ
     про оприлюднення та початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації: «Детальний план території земельної ділянки загальною площею 0,6813 га по вулиці Одеській в селі Крюківщина Бучанського району Київської області», розробленого на підставі рішення Вишневої міської ради Бучанського району Київської області № 1-01/ХI8-33 від 09 грудня 2021р.
     Детальний план території (далі - ДПТ) розроблений з метою: деталізації планувальної структури території, просторової композиції, параметрів забудови та ландшафтної організації частини території населеного пункту, уточнення меж всіх обмежень у використанні земель, визначення параметрів забудови та містобудівних умов та обмежень, визначення напрямів, черговості та обсягів подальшої діяльності щодо: попереднього проведення інженерної підготовки та інженерного забезпечення території, створення транспортної інфраструктури, організації транспортного і пішохідного руху, розміщення місць паркування транспортних засобів, охорони та поліпшення стану навколишнього природного середовища, забезпечення екологічної безпеки, комплексного благоустрою та озеленення тощо.
     Склад та зміст ДПТ визначений відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 1 вересня 2021 р. № 926 «Порядок розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації». Рішення детального плану території відповідають вимогам ДБН Б.2.2-12:2019 «Планування та забудова територій»
     Замовник: Виконавчий комітет Вишневої міської ради.
     Розробник: Проектний інститут Служби безпеки України, м. Київ.
     Ознайомитися з проектом ДПТ можливо в приміщенні Вишневої міської ради, за адресою: 08132, Київська обл., Бучанський район, м.Вишневе, вул. Святошинська, 29 та на офіційному веб сайті vyshneve-rada.gov.ua.
     Відповідальна особа за забезпечення організації розгляду пропозицій: Черній В.П., заступник начальника Управління містобудування та архітектури Вишневої міської ради, тел. (04598) 5-15-93.
     Зауваження та пропозиції приймаються у письмовому вигляді за адресою: 08132, Київська обл., м. Вишневе, вул. Святошинська, 29 протягом 30 днів з дня оприлюднення повідомлення: з «04» червня 2022р. по «03» липня 2022 р. включно.
     Громадські слухання (презентація) проекту містобудівної документації відбудеться за адресою: вул. Святошинська, 29, м. Вишневе, у приміщенні міської ради «30» червня 2022 р. о 12:00 год.

 

Подивитись: Детальний план території земельної ділянки загальною площею 0,6813 га по вулиці Одеській в селі Крюківщина Бучанського району Київської області