ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Оголошення Оголошення АТ «Київоблгаз» повідомляє

АТ «Київоблгаз» повідомляє

Києво-Святошинське відділення АТ «Київоблгаз», повідомляє, що з 10.02,2022 року представниками АТ «Київоблгаз» будуть здійснюватись серед населення - споживачів заходи щодо Контрольного зняття показників лічильника природного газу та зняття газових лічильників на планову технічну повірку по таким населеним пунктам: м. Вишневе, с. Крюківщина.

Оператор ГРМ має право здійснювати контрольні зняття показів лічильників природного газу у споживача та зобов'язаний не рідше одного разу на шість місяців здійснювати Контрольне зняття показників лічильника природного газу.

Відповідно до вимог пункту 5 глави 5 розділу III Кодексу газорозподільних систем, який набрав чинності 27.11.2015 року (затверджений постановою НКРЕКП №2994 від 30.09.2015), Оператор ГРМ має право безперешкодного та безкоштовного доступу до земельних ділянок та інших об'єктів всіх форм власності, на яких розташована газорозподільна система, для виконання службових обов’язків, передбачених законодавством.

Для належного виконання Оператором ГРМ функцій щодо забезпечення гарантованого рівня надійності, безпеки, якості та величини тиску газу, запобігання можливим витокам газу та недопущення аварійних ситуацій, споживач зобов'язаний забезпечити доступ на власні об'єкти представникам Оператора ГРМ за їх службовими посвідченнями для виконання службових обов’язків.