ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Оголошення Оголошення Потрібно знати!

Потрібно знати!

На сьогоднішній день служба швидкої допомоги розділена на два підрозділи: екстрена та невідкладна медична допомога. У підпорядкуванні КНП «Вишнівська міська лікарня»  знаходиться пункт невідкладної медичної допомоги.
 
За інформацією КНП «Вишнівська міська лікарня» надаємо наступні роз’яснення щодо випадків виклику екстреної чи невідкладної медичної допомоги: всі випадки, що трапляються на вулиці: переломи, забої, втрата свідомості, важкі випадки: інсульти, інфаркти, гострий біль у животі тощо відносяться до випадків екстреної медичної допомоги. Пологи також обслуговує бригада екстреної допомоги.
 
Невідкладна медична допомога обслуговує випадки загострення хронічних хвороб, підвищення температури, ОРЗ, тиск тощо. Якщо випадок не відноситься до випадків екстреної допомоги, звернення передається диспетчеру невідкладної медичної допомоги.
 
Також повідомляємо, що для Київської області діє єдиний телефон виклику екстреної медичної допомоги - 103; невідкладну медичнудопомогу ви можете викликати за номером: 5-55-50.