ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Оголошення Оголошення Про призов громадян на строкову військову службу

Про призов громадян на строкову військову службу

Про призов громадян на строкову військову службуНа підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» та Указу Президента України від 02.02.2019 № 22/2019 “ Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2019 році”, з 01 березня 2019 року по 30 червня 2019 року проводиться призов громадян на строкову військову службу.

Виклику до Києво – Святошинського районного військового комісаріату підлягають юнаки 1992 – 1999 року народження, яким на дату відправки виповняється 20 років та не більше 27 років.

Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути на призовну дільницю Києво – Святошинського районного військового комісаріату за адресою: м. Київ, вулиця Котельникова, 25а, в зазначений час з документами, що вказані в повістках. Громадяни, які не отримали повісток для призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути в районний військовий комісаріат в десятиденний термін починаючи з 01 березня 2019 року, маючи при собі документи, які засвідчують особу.

Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно з чинним законодавством. Стаття 335 КК України: «Ухилення від призову на строкову військову службу – карається обмеженням волі на строк до трьох років».

Військовий комісар
Києво- Святошинського
районного військового комісаріату.                                    О. ГОНЧАРУК