ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Оголошення Оголошення про конкурс на заміщення вакантних посад Оголошення про конкурс на зміщення вакантної посади директора комунального закладу «Палац культури і мистецтв» Вишневої міської ради Києво-Святошинського району Київської області

Оголошення про конкурс на зміщення вакантної посади директора комунального закладу «Палац культури і мистецтв» Вишневої міської ради Києво-Святошинського району Київської області

Виконавчий комітет Вишневої міської ради Києво-Святошинського району Київської області, оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Палац культури і мистецтв» Вишневої міської ради Києво –Святошинського району Київської області.

Загальні вимоги до кандидата:

Вища освіта відповідного напрямку підготовки, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім, і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Особа, яка бере участь у конкурсі, упродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу подає такі документи:

·       заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

·       автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

·       копія документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту;

·       два рекомендаційні листи довільної форми;

·       мотиваційний лист довільної форми.

            Зазначені документи надсилаються на поштову та електронну адреси Виконавчого комітету Вишневої міської ради Києво-Святошинського району Київської області.

           Перелік документів, є вичерпним. Особа може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості.

           Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

           Дата початку прийому документів: з 03.08.2018 року;

           Дата початку формування персонального складу конкурсної комісії: з 03.08.2018 року;

           Документи приймають за адресою: 08132, Україна, Київська область, Києво-Святошинський район, м. Вишневе, вул. Святошинська, 29, каб. №5 загальний відділ Виконавчого комітету Вишневої міської ради Києво-Святошинського району Київської області.

 

Електронна адреса (e-mail): Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Довідки за телефоном: +380 (4598) 5-37-98

 


 

  На виконання вимог Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури» відділ з питань торгівлі, освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Вишневої міської ради Києво-Святошинського району Київської області подає інформацію про умови праці, відомості про матеріально-технічну базу, фінансову звітність за попередній бюджетний період установ культури

УМОВИ ПРАЦІ ДИРЕКТОРА КЗ «ПАЛАЦ КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВ» ВИШНЕВОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КИЄВО-СВЯТОШИНСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇОБЛАСТІ

       Оскільки КЗ «Палац культури і мистецтв» Вишневої міської ради Києво-Святошинського району Київської області не має спеціально збудованого приміщення, директор КЗ «Палац культури і мистецтв» Вишневої міської ради Києво-Святошинського району Київської області має власний кабінет у приміщенні виконавчого комітету Вишневої міської ради за адресою вул.Європейська, 29 (колишня вул. Святошинська) площею 13,5 м. кв., прямокутної форми. В кабінеті стоять меблі. Температурний режим залежить від пори року. На робочому столі встановлений телефон для міського зв’язку.

      Для директора КЗ «Палац культури і мистецтв» Вишневої міської ради Києво-Святошинського району Київської області  встановлений п’ятиденний робочий тиждень з вихідними днями субота та неділя. Тривалість робочого дня становить 8 год. Початок о 9 годині та закінчення о 18 годині.

      Директор  КЗ «Палац культури і мистецтв» Вишневої міської ради Києво-Святошинського району Київської області  має право на основну щорічну відпустку згідно чинного законодавства тривалістю 24 календарних дні, та додаткову відпустку за ненормований робочий день. Згідно колективного договору дана відпустка становить 4 календарних дні.

      Заробітна плата директора КЗ «Палац культури і мистецтв» Вишневої міської ради Києво-Святошинського району Київської області  складається з посадового окладу, який затверджений наказом Міністерства культури України від 18 жовтня 2005 року № 745 із внесеними в нього змінами, доплати за вислугу років згідно з порядком встановленим постановою Кабінету Міністрів України «Питання виплати працівникам державних і комунальних клубних закладів, парків культури та відпочинку, центрів (будинків) народної творчості, центрів культури та дозвілля, інших культурно-освітніх центрів доплати за вислугу років, допомоги для оздоровлення та матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань» від 09.12.2015 № 1026, доплати за складність та напруженість у роботі.

МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНА БАЗА

         КЗ «Палац культури і мистецтв» Вишневої міської ради Києво-Святошинського району Київської області має в своєму розпорядженні : MG16XU/Мікшерний пульт Yamaha -1 шт., Z 155A-Широкосмугова активна система MAG-2 шт., Комплект мікрофонний/2мікрофони AudixF50.2 радіосистеми Beyerdynamic TG100 H-Set,2 мікрофонні стойки - 1шт. , Ноутбук - 1шт.

 

Подивитись:  Про результати фінансової діяльності (форма, № ) за 2017 рік