210 років з Дня народження Т.Г. Шевченка

210 років з Дня народження Т.Г. Шевченка

До 210-річчя з Дня народження генія, вид...

Дорогі жінки!

Дорогі жінки!

Щиро вітаю вас зі святом весни та жіночн...

Шановні мешканці Вишневої міської громади!

Шановні мешканці Вишневої міської громади!

26 лютого в Україні відзначають День спр...

Шановні мешканці Вишневої міської громади!

Шановні мешканці Вишневої міської громади!

24 лютого закарбувалося у наші думки та ...

ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Запит на отримання публічної інформації
Бюджет участі Вишневої міської територіальної громади
електронні петиції
Ставки місцевих податків та зборів на 2024р. Детальніше тут

Реквізити рахунків для обліку доходів бюджету Вишневої міської ТГ Державний бюджет у 2024 році
Вишневої міської ТГ Міський бюджет       у 2024 році

Офіційно




Back Головна

Збільшили фінансування дошкільних закладів, комунальної сфери та громадських проєктів

Збільшили фінансування дошкільних закладів, комунальної сфери та громадських проєктів Зміни були внесені за рахунок перевиконання доходної частини міського бюджету.

У пленарному засіданні XLIX чергової сесії Вишневої міської ради VII скликання брали участь 28 депутатів. Вели засідання Ілля Діков і секретар ради Сергій Пишний. Депутати розглянули та затвердили 8 основних питань, 52 земельних та питання з категорії «Різне».

Враховуючи перевиконання доходної частини, вирішили збільшити доходи міського бюджету на суму 10 209 944,0 грн., а саме: за рахунок перевиконання по загальному фонду на суму 3 949 300 грн.; за рахунок субвенцій - на суму 4 849 244 грн; по спеціальному фонду - на суму 1 411 400 грн.

Вирішено збільшити видатки загального фонду міського бюджету на суму 6 929 244,0 грн. – перш за все, на дошкільну освіту. Також підтримали розвиток спорту, культури і збільшили бюджетні призначення на реалізацію проектів, які приймали участь у конкурсі «Громадський бюджет Вишневого». Зокрема, «Облаштування зон активного відпочинку на території і приміщення Вишнівського академічного ліцею «Основа» та встановлення відеоспостереження по громадському проєкту «Безпечний простір Вишнівського ліцею «Ідеал».

Видатки спеціального фонду міського бюджету також були збільшені – загалом, на суму 10 209 944,0 грн. Зокрема, на 9 млн було збільшено фінансування за статтею «Будівництво інших об’єктів соціальної та виробничої інфраструктури».

Депутатами також затверджено ряд технічних питань, зокрема, вони надали згоду на прийняття до комунальної власності територіальної громади гуртожитку по вул. Лесі Українки, 35, що перебуває в оперативному управлінні Головного управління Нацполіції в Київській області.

 

Лариса Костенко

Новини державних органів

Податкова повідомляє