ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Мешканцям Територіальний сервісний центр 3246 РСЦ МВС Більше 22 тисяч поданих анкет – хто вони нові співробітники сервісних центрів МВС

Більше 22 тисяч поданих анкет – хто вони нові співробітники сервісних центрів МВС

Більше 22 тисяч поданих анкет – хто вони нові співробітники сервісних центрів МВСПротягом року, разом з відкриттям нових сервісних центрів МВС та впровадженням нововведень, в Україні проводилась програма стажування у сервісних центрах МВС. Метою програм став пошук та підготовка нових, кваліфікованих, клієнтоорієнтованих працівників для подальшого оновлення кадрового складу центрів.

Релізація такого навчання стала можливою завдяки міжнародними партнерам, зокрема за підтримки Консультативної місії Європейського Союзу в Україні (EUAM Ukraine) та  МО IREX.

«Ми є тією державною структурою у системі МВС, яка орієнтована саме на забезпечення якісного державного сервісу. У нас складне завдання – не просто створити, але й повністю переформатувати якість обслуговування громадян у державній установі, забезпечивши високі стандарти. Ми ризикнули, та першими у повному обсязі реалізували подібний проект підготовки кадрів по всій Україні. Загалом до нас надійшло 22 414 анкет на участь у програмі. Наші фахівці провели більше тисячі годин тренінгів по всій країні. Як результат – 52% стажерів були працевлаштовані, і зараз працюють у фронт-офісах сервісних центрів МВС» - акцентує увагу начальник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

Конкурс на одне вакантне місце стажера у деяких областях доходив до 60 претендентів. 92% людей, котрі успішно завершили навчання, захотіли продовжити роботу в сервісних центрах МВС. Більше половини за результатами конкурсу були працевлаштовані. Серед них 94% – це молоді люди віком від 21 до 35 років.

Незвичний гендерний баланс. Вперше в історії структур МВС статистика набору показала співвідношення на користь співробітниць- жінок: 70% – жінки, 30% – чоловіки.

Досвід якісного сервісу. 79% нових співробітників попередньо працювали у сфері обслуговування. Вони мають досвід клієнтоорієнтованої роботи в банківських установах, у рамках власного бізнесу та інших організаціях.

 


«Інший підхід» державної структури. Відсутність попереднього досвіду роботи в cистемі МВС була ключовим фактором під час відбору стажерів. Відтак 96% - нові люди у системі МВС.

Протягом курсу навчання стажери пройшли теоретичну та практичну підготовку із навичок, необхідних для професійного та клієнтоорієнтованого обслуговування громадян. Серед напрямків підготовки: вивчення нормативно-правової  бази, алгоритмів надання послуг, протидія корупції, професійна етика, ефективна комунікація.

Незалежно від місця реєстрації у сервісних центрах МВС можна зареєструвати та перереєструвати авто, отримати або замінити посвідчення водія, отримати довідку про відсутність судимостей та інші послуги.

Отримати консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна за телефоном (044) 290-18-99 або запитати на офіційній сторінці Facebook Головного сервісного центру МВС. Прочитати доступно викладену інформацію можна на сайті hsc.gov.ua та подивитись на YouTube-каналі відео-інструкції щодо отримання послуг.