ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Мешканцям Територіальний сервісний центр 3246 РСЦ МВС Чоловік купив авто по довіреності, про що дуже шкодує…

Чоловік купив авто по довіреності, про що дуже шкодує…

Чоловік купив авто по довіреності,  про що дуже шкодує…

Велика кількість автолюбителів здійснюють так звану купівлю-продаж автомобілів на підставі генеральної довіреності. Єдине, в чому виграють сторони, це уникнення відповідних витрат, що стосуються переоформлення при дійсній купівлі-продажу.

Так, 7 квітня 2016 року до сервісного центру МВС, що знаходиться в м. Біла Церква звернувся житель м. Ржищів для того, щоб зняти з обліку автомобіль NISSANVANETTE, який він придбав ще 10 років тому по генеральній довіреності. При перевірці наданих документів та ідентифікаційних номерів агрегатів із записами в реєстраційних документах даного транспортного засобу  з наявними базами даних працівниками центру спільно  з фахівцем експертної служби МВС, було встановлено, що ідентифікаційний номер кузова змінено кустарним способом. Тож, власнику транспортного засобу було відмовлено в наданні адміністративної послуги, а натомість викликано працівників поліції, які для подальшого розгляду справи власника зі своєю автівкою доставили до відділу поліції.

Тому, якщо вам запропонують «купити»авто за генеральною довіреністю, подумайте, а чи варте воно того і чи потрібний вам зайвий головний біль через нібито «заощаджені» гроші.

Територіальний сервісний центр № 3246 РСЦ МВС в Київській області