ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Головна

Руслан Кравченко: Працюємо над розвитком надання комплексних соціальних послуг на Київщині

Руслан Кравченко: Працюємо над розвитком надання комплексних соціальних послуг на Київщині

Київська ОВА спільно з міжнародними партнерами працює над розвитком надання комплексних соціальних послуг на Київщині. Реалізацію низки проєктів, які зможуть задовольнити численні потреби постраждалих через війну громад регіону, Руслан Кравченко обговорив із Головою Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні Муратом Шахіним, представниками ЮНІСЕФ Бенджаміном Фішером, Маріанною Зайчиковою та Миколою Шалахіним.

«Йшлося про програми раннього розвитку дітей, допомогу молодим матерям, придбання шкільних автобусів, забезпечення необхідним обладнанням інклюзивно-ресурсних центрів, розширення можливостей для молоді, осучаснення бібліотек, забезпечення якісного водопостачання тощо», – зазначив за результатами зустрічі голова Київської ОВА на своїй сторінці у Facebook.

Ще одне важливе питання, що порушили учасники зустрічі, – це обладнання якісних укриттів у дитячих садках та школах. Мова йде не лише про безпечні приміщення, де діти можуть перебувати в разі небезпеки. Це має бути сучасний, комфортний простір, що використовуватиметься для проведення позашкільних занять.

Очільник КОВА Руслан Кравченко наголосив, що ефективність реалізації програм залежить першочергово від зацікавленості та якісної роботи самих громад. Тому закликав голів територіальних громад максимально залучатися в ці процеси.

Він подякував партнерам з ЮНІСЕФ за підтримку та допомогу, яку вже отримала Київська область від цієї організації.