ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Головна

Дорогі мешканці Вишневого і Крюківщини!

Дорогі мешканці Вишневого і Крюківщини!Щиро вітаю вас з 2023-м Новим роком!

Сьогодні завершується найскладніший для нас рік – рік повномасштабного вторгнення, рік сліз і втрат, рік страху і розчарувань, рік невизначеності та поневіряння в інших країнах, в чужих домівках, краях. Ті, хто залишився в громаді, були свідками обстрілів, влучань ракет у промислові об’єкти, влучань уламків збитих ракет у квартири багатоповерхівок і приватні будинки мешканців міста і села.

Ми всі пам’ятаємо як було важко, однак, ми не припиняли ні на мить роботу комунальних служб, у нас було світло, вода, тепло, газ, вивозилося сміття, працювали медичні заклади, надавалися адміністративні послуги. Створена нами територіальна оборона і КП «Муніципальна безпека» працювали і охороняли нас цілодобово. Ми відбили ворога і продовжуємо це робити разом! Наші хлопці і дівчата захищають нас в лавах ЗСУ, наші всі волонтери і працівники міських соціальних служб працюють щоденно невтомно допомагаючи внутрішньо переселеним особам, дітям, людям поважного віку, іншим незахищеним верстам населення і захисникам на передових позиціях в зонах бойових дій.

Ми вистояли і будемо стояти до кінця! Без світла, зате без них!

У новому році ми всі чекаємо дива. І я щиро вірю, що воно, дійсно, відбудеться!

Я сердечно бажаю вам і вашим родинам, вашим близьким і друзям перемоги і миру, щастя і радості, здоров’я і натхнення, віри і надії.

У нас у всіх одна мрія! І хай ця мрія гріє нам душу і обов’язково здійсниться!

Ми переможемо!

Хай Бог нам допомагає у всіх добрих намірах.

Слава Україні! Слава Героям!

Україна – понад усе!

Міський голова Ілля Діков