ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Головна

Допомога від Київської команди Міжнародного фонду World Central Kitchen

Допомога від Київської команди Міжнародного фонду World Central Kitchen «Фонд був створений у 2010-му році в США для того, щоб допомагати людям, з якими трапилося лихо після природніх катаклізмів. Але в цьому році, на жаль, допомога стала необхідною і для нашої країни» - розповів представник фонду в Україні Антон.

Міжнародний фонд World Central Kitchen передав до Вишневої міської громади 1500 пайків з їжею. Продукти харчування роздають в першу чергу внутрішньо переміщеним особам, які проживають в нашій громаді.

Також пайки видають сім’ям з дітьми з інвалідністю; особам похилого віку не здатним до самообслуговування, що перебувають на обліку (догляд вдома); особам з інвалідністю; сім’ям/ особам, які перебувають в складних життєвих обставинах; сім’ям опікунів/піклувальників; багатодітним, що опинились в складних життєвих обставинах; учасникам війни.

«Ми дуже вдячні команді World Central Kitchen за надану допомогу. Сподіваємося на подальшу тісну співпрацю, адже до нашої громади прибувають люди з населених пунктів, де наразі йдуть запеклі бої. Переважно з Харківської, Херсонської, Луганської та Донецької областей. Їм дійсно потрібна допомога: продуктами харчування, одягом, взуттям, предметами побуту, житлом. Разом ми зможемо подолати страшну біду, в яку потрапити ці люди» - наголосила Оксана Олексієнко, начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Вишневої міської ради.

Для довідки:

World Central Kitchen - це неприбуткова неурядова організація, яка займається забезпеченням їжею після стихійних лих. Організація, заснована в 2010 році шеф-кухарем знаменитостей Хосе Андрес, готувала їжу на Гаїті після руйнівного землетрусу.