ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Головна

Відбулася чергова V сесія Вишневої міської ради

Відбулася чергова V сесія VIII скликання Вишневої міської ради, під головуванням міського голови Іллі Дікова. Засідання пройшло з дотриманням усіх карантинних вимог.

Депутати розглянули 40 загальних та 98 земельних питань. В ході сесії затвердили бюджетні питання: звіт про виконання міського бюджету за 2020 рік; звіт про виконання Крюківщинською сільського бюджету за 2020 рік; про внесення змін до рішення «Про бюджет Вишневої міської територіальної громади на 2021 рік».

Затвердили передавальний акт комісії з реорганізації Крюківщинської сільської ради та виконавчого комітету Крюківщинської сільської ради від 31 березня 2020 року. У ньому йдеться про те, що Вишнева міська рада внаслідок реорганізації Крюківщинської сільської ради шляхом приєднання до Вишневої міської ради є правонаступником майна, активів та зобов’язань Крюківщинської сільської ради.

Зокрема, прийнято рішення Про затвердження Програми по забезпеченню охорони публічного порядку, прав і свобод громадян та профілактики правопорушень, боротьбі з тероризмом, злочинністю і зміцненням правопорядку та про впровадження Програми «Поліцейський офіцер громади» Вишневої міської територіальної громади на території обслуговування Відділу поліції № 1 (м. Вишневе) Бучанського районного управління поліції ГУНП в Київській області на 2021-2025 роки; Про створення Служби у справах дітей та сім’ї Вишневої міської ради Бучанського району Київської області; Про створення спеціалізованої служби Центру надання соціальних послуг Вишневої міської ради Бучанського району Київської області «Денний центр соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/ або насильства за ознакою статі» та затвердження положення.

Також депутати затвердили Положення про громадський бюджет Вишневої міської територіальної громади та Положення про порядок подання та розгляду електронних петицій в новій редакції.