ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Головна

Водоканал розпочав будівництво підземного резервуара

Водоканал розпочав будівництво підземного резервуара Роботи мають бути завершені в грудні 2020 р.

За словами начальника КП «Вишнівськводоканал» Ігоря Галаєва, це ще один крок на шляху до якісного та стабільного водопостачання в місті:

«На території водоканалу за адресою: м. Вишневе, вул. Європейська, 45 розпочато будівництво. Будується не житловий будинок і не торгівельний центр, як дехто з мешканців поспішив заявити. Розпочато будівництво підземного резервуару для води об’ємом 3000 м3, який у шість разів більший за існуючий.

Новий резервуар необхідний для збільшення акумулювання питної води, що забезпечить безперебійну подачу необхідної кількості води для споживачів. Наразі ведуться підготовчі роботи. Завершення робіт з будівництва нового резервуару очікується в грудні цього року.

З 2016 року ми почали велику роботу із заміни старих сталевих труб на нові поліетиленові, які служать довше, не мають іржі та забезпечують постачання більш чистою водою. Тепер будуємо новий резервуар. Залишається гостре питання щодо напірної каналізації, яка проходить по вул. Київській через Софіївську Борщагівку на Київ і потребує санації. Це, напевно, найважливіше із планів на майбутнє».