ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Головна

Підтримка ОСББ

Підтримка ОСББ Нагадуємо, що окрім благоустрою об’єднання співвласників багатоквартирних будинків Вишневого можуть долучитися до Програми співфінансування капітальних ремонтів.

КП «УКГ» Вишневої міської ради розпочало комплексну реконструкцію прибудинкової території житлових будинків, що знаходяться по вулиці Святоюріївській та належать до Об’єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ «Південні»). Ці роботи були заплановані в бюджеті міста та в плані соціально-економічного розвитку на 2020 рік.

Реконструкція прибудинкової території передбачає великий обсяг робіт: облаштування міждворових проїздів, укладання тротуарів, благоустрій навколишньої території.

У Вишневому проводиться благоустрій дворів в незалежності від того, обслуговує будинок приватна компанія, ОСББ чи мешканці підписали договір із комунальними службами.

Також нагадаємо, що минулого року на 2020 – 2021 рр. міською владою затверджена Програма підтримки ОСББ, якою передбачено співфінансування капітальних ремонтів будинків. Зокрема, об’єднання співвласників багатоквартирного будинку може залучити бюджетні кошти для ремонту дахів і покрівель, облаштування відмостки, модернізації ліфтів, утеплення фасаду чи заміни вікон в місцях загального користування.