ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Головна

Привітали медсестер

Під час епідемії звучало немало теплих слів та подяк в адресу лікарів, які рятують наші життя. При цьому, нерідко забували про молодший та середній медичний персонал. Міжнародний день медичної сестри 12 травня став чудовим приводом виправити цю несправедливість.

До медичних сестер КНП "Вишнівська міська лікарня" завітали секретар ради Сергій Пишний та начальник відділу з питань торгівлі, освіти, культури, молоді та спорту Оксана Олексієнко, а міський голова Ілля Діков привітав їх такими словами:

«Сьогодні час привітати та підтримати тих, хто в свою чергу завжди підтримує та піклується про нас, коли є загроза життю чи здоров’ю.

Від самого початку епідемії коронавірусу, медсестри працюють на рівні із лікарями і так само заслуговують на те, щоби їхній внесок у надзвичайно важливу справу був оцінений нашою державою належним чином.

Від імені всіх вишнівчан, дякую вам за милосердя та турботу. Нехай всі пацієнти згадують вас із душевною теплотою за ті зусилля, які ви доклали, щоби підняти їх на ноги. Нехай ваше добро та чуйність завжди повертаються до вас. Зі святом вас, любі наші сестри. І будь ласка – бережіть себе».