ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Головна

Шановні вишнівчани!

Шановні вишнівчани! Вітаю вас з національними святами - Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України! Ці знаменні дати розпочали нову сторінку в історії нашої країни, дали поштовх до національного і культурного відродження.

День Державного Прапора – це свято всіх поколінь українців. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність.

Незалежність України – велике досягнення і чимала відповідальність, а її розвиток – справа народу. Безперечно, кожен з нас, бере участь у творенні нашої держави. Ми враховуємо безцінний досвід попередніх поколінь, уроки сьогодення, втілюємо у життя одвічну мрію українців, намагаємося зберегти здобуте. Адже саме від нас з вами залежить майбутнє України, наших дітей та онуків.

Вірю, що наша спільна праця на благо міста та держави завжди буде плідною та натхненною, а здобутки - вагомими та переконливими.

З нагоди свят, я щиро бажаю вам стабільності, миру та успіхів. Бажаю усім міцного здоров’я, родинного затишку і благополуччя!

З повагою, міський голова Ілля Діков.