ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Головна

У Вишневому відкрили новий корпус ЗОШ № 1

У Вишневому відкрили новий корпус ЗОШ № 1Влада Київщини, міста Вишневого, вчителі, учні, батьки, громадськість міста відкрили довгоочікуваний новий корпус Вишнівської школи № 1.

Під час урочистостей до присутніх звернулися запрошені гості. Своїх емоцій не приховував директор школи Володимир Плахотнюк. Він привітав дітей, батьків та вчителів. Подякував всім, хто пришвидшував цю мить. Адже всі вони чекали більше 10 років на цю подію.

У своєму виступі голова Київської обласної державної адміністрації Олексій Чернишов зазначив, що відтепер учні матимуть комфортні умови для навчання та побажав школярам здобувати успішні знання в сучасному освітньому закладі.

Привітання прозвучали від голови Київської обласної ради Миколи Стариченка, секретаря батьківського комітету Олени Бурцевої, про значимість цієї події для міста розповів заступник міського голови Вишневого Георгій Майсурадзе.

Розрізати стрічку довірили учням та голові КОДА Олексію Чернишову. Він передав їм символічний ключ від школи. Під час оглядової екскурсії, гостям показали просторі кабінети хімії, музики, інформатики, трудового навчання, бібліотеку, спортивну та актову зали. В той же день, в закладі вже розпочалися заняття.