ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Виконком Громадські слухання ПОВІДОМЛЕННЯ про продовження процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації: «Детальний план території земельної ділянки загальною площею 1,77 га в селі Крюківщина Бучанського району Київської області»,

    ПОВІДОМЛЕННЯ
    про продовження процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації: «Детальний план території земельної ділянки загальною площею 1,77 га в селі Крюківщина Бучанського району Київської області»
, що була розпочата «11» лютого 2022р., повідомлення опубліковане в газеті «Нова доба», № 5 (60), та розміщене на офіційному веб сайті Вишневої міської ради vyshneve-rada.gov.ua.
     У зв’язку із запровадженням в Україні воєнного стану, що призвело до виникнення форс-мажорних обставин, громадські слухання (презентація) проекту містобудівної документації, проведення яких було заплановано на «25» лютого 2022 р. буде перенесене на «24» травня 2022 р., за адресою: вул. Святошинська, 29, м. Вишневе, приміщення міської ради о 12:00 год.
     Строк подачі зауважень та пропозицій продовжено до «08» червня 2022 р. включно.