ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Міська рада Громадський бюджет 2021 Увага! Шановні учасники голосування за проєкти Громадського бюджету Вишневої міської громади!

Увага! Шановні учасники голосування за проєкти Громадського бюджету Вишневої міської громади!

Увага!

Шановні учасники голосування за проєкти Громадського бюджету Вишневої міської громади!

Якщо у вас виникають труднощі при голосуванні на платформі «е-Дем» , зверніть увагу на значок (скріншот) у правому нижньому кутку. Чатбот –помічник системи  допоможе знайти відповіді на питання, які часто виникають при користуванні сервісом. Також є можливість написати зверення до служби технічної підтримки, там нададуть вичерпну відповідь та допоможуть вирішити проблему.

Якщо ж помилку виправити не можливо, або ви хочете прискорити процес, заповніть Гугл-форму за посиланням - https://forms.gle/URLs92NLmtVRSFQU7. При цьому необхідно підтвердити  місце перебування, роботи, навчання, служби чи ін. Якщо Ви зареєстровані в м. Вишневе або с.Крюківщина – потрібно додати фото сторінок паспорту з ПІБ та місцем реєстрації у Вишневому, Крюківщині, щоб серія і номер співпадали, якщо реєстрація в паспорті не місцева, то необхідно – прикріпити фото документу, що підтверджує особу та місце перебування, роботи, навчання, служби чи ін. (довідка з місця роботи, навчання, служби, договір аренди або акт депутата)  довше 1 року на території  Вишневої міської громади.

Голоси з Гугл-форми, які пройшли модерацію, будуть обов’язково приплюсовані до голосів з платформи «е-Дем» і враховані при визначенні проектів-переможців.