ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Мешканцям Територіальний сервісний центр 3246 РСЦ МВС Підроблення ідентифікаційного номера двигуна

Підроблення ідентифікаційного номера двигуна

Підроблення ідентифікаційного номера двигуна

Працівниками РСЦ МВС в Київській області в черговий раз був встановлений факт кустарного знищення номера двигуна. Так, 24 червня 2016 року до територіального сервісного центру № 3242, що на Київщині звернувся житель м. Біла Церква для перереєстрації автомобіля марки VolkswagenPassat, 1991 року випуску який він придбав собі за дорученням. Натомість в даній операції йому було відмовлено.

При перевірці наданих документів та звірці ідентифікаційних номерів агрегатів із записами в реєстраційних документах даного транспортного засобу з наявними базами даних працівниками цього центру, спільно з фахівцем експертної служби МВС було виявлено, що ідентифікаційний номер двигуна нанесений не в заводських умовах. Даний факт підтверджується висновком експертного дослідження. Відразу ж на місце події було викликано працівників поліції, які для подальшого розгляду справи доставили автівку до відділку поліції.

Вкотре звертаємося до всіх автовласників: купуючи собі транспортний засіб –  не гайте часу, для того, щоб з’ясувати чи немає на ньому «гріхів». Перед придбанням автівки, звертайтеся до працівників сервісних центрів МВС та фахівців експертної служби МВС для його огляду або експертного дослідження, з метою звірення ідентифікаційних номерів їх складових частин з номерами, зазначеними в реєстраційних документах, установлення відповідності конструкції, перевірки за Єдиним державним реєстром МВС та автоматизованою базою даних про розшукувані транспортні засоби.

Запам’ятайте, що особа, яка продає вам транспортний засіб і завідомо знає про зміну ідентифікаційних номерів, ніколи не погодиться надати його на експертизу, щоб не бути викритим в правопорушенні.

 

 

Прес-служба Регіонального сервісного центру МВС в Київській області