ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Оголошення Оголошення ІНФОРМАЦІЙНЕ ОГОЛОШЕННЯ ДЛЯ МЕШКАНЦІВ МІСТА

ІНФОРМАЦІЙНЕ ОГОЛОШЕННЯ ДЛЯ МЕШКАНЦІВ МІСТА

ІНФОРМАЦІЙНЕ ОГОЛОШЕННЯ ДЛЯ МЕШКАНЦІВ МІСТАВідповідно до Закону України «Про судоустрій і статус суддів», на підставі подання територіального управління Державної судової адміністрації України в Київській області від 05.01.2018 р. № 03-41/40, у зв'язку з постійним надходженням у провадження Києво-Святошинського районного суду Київської області значної кількості судових справ, де участь присяжних є обов'язковою та має місце неодноразове відкладення розгляду справ з причин неявки у судове засідання присяжних, список присяжних Києво- Святошинського районного суду Київської області, який затверджено рішенням Києво-Святошинської районної ради від 20.12.2016 р. № 208-15-\/ІІ (зі змінами та доповненнями), у кількості ЗО (тридцяти) осіб є недостатньою для організації судового процесу.

Враховуючи зазначене, Києво-Святошинська районна рада VII скликання Київської області та Вишнева міська рада VII скликання Києво- Святошинського району Київської області просить всіх бажаючих мешканців міста, які відповідають вимогам статті 65 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», подати свої заяви за адресою: м.Вишневе, вул.Святошинська,29, II поверх, каб. № 9.

За додатковою інформацією просимо звертатись до відділу юридичного забезпечення виконавчого апарату Києво-Святошинської районної ради за номерами: (04598) 5-17-77; (044) 450-04-96 та до апарату Вишневої міської ради за номером: (04598) 7-38-05.


Керуюча справами виконкому

С.М.Ковальчук