ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Головна

Перемогу серед «великих» проєктів Громадського бюджету святкує ЗОШ №1

Перемогу серед «великих» проєктів Громадського бюджету святкує ЗОШ №1 Але решта освітніх проєктів по інших трьох школах Вишневого, як заявив міський голова Ілля Діков, також буде профінансована.

Цього року вишнівчани проявили надзвичайну активність у голосуванні – за проєкти Громадського бюджету проголосувало більше 3 тисяч мешканців міста.

Нагадаємо, що загалом на Громадський бюджет висувалося 7 «великих» та 7 «малих» проєктів. Після підрахунку голосів, на засіданні робочої групи, за участю заступника міського голови Ярослава Варшавця та секретаря ради Сергія Пишного, було оголошено переможців Громадського бюджету Вишневого 2020 року. Ним став «великий» проєкт №6 «Встановлення паркану і облаштування зеленої зони на території Вишнівської ЗОШ № 1». Його реалізацію підтримали 723 вишнівчан.

Трохи менше набрав проєкт №1 «Безпечний простір ЗОШ № 2» – 667 голосів. За «Безпечний простір Вишнівського ліцею «Ідеал» проголосували 401 вишнівчанин, проєкт № 10 «Облаштування зон активного відпочинку на території і в приміщенні «Вишнівського академічного ліцею «Основа» підтримали 198 голосів.

В цьому році ГБ Вишневого викликав значний суспільний інтерес, голосування радше нагадувало перегони. Враховуючи таку активність громадськості, міський голова Ілля Діков виступив із заявою про підтримку всіх «великих» шкільних проєктів – незалежно від того, перемогли вони чи уступили за кількістю голосів. За його словами, на всі ці чотири освітні проєкти винайдуть кошти.

Серед «малих» проєктів переможцем став № 16 «Активна перерва у школі № 1». Його підтримали 551 вишнівчанин. Оскільки сума, яку виділили на реалізацію малих проєктів не перевищує встановлену, будуть реалізовані ще й інші 4 «малі» проєкти: №14 «Шкільне фойє Вишнівського ліцею «Ідеал», № 11 «Реконструкція центрального входу Вишнівського академічного ліцею Основа» з облаштуванням пандуса та велопарковки», № 9 «Курс надання першої домедичної допомоги дитині для працівників дошкільних навчальних закладів (садочків) Вишневого» та № 15 «Безбар’єрний простір та реабілітаційне обладнання для безкоштовного центру FriendSpaceдля особливих дітей».