ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.

Виявлено черговий факт підробки

Виявлено черговий факт підробки

Працівниками територіального сервісного центру разом із фахівцями експертної служби МВС було попереджено факт проведення реєстраційної операції із транспортним засобом, ідентифікаційний номер складових частин якого мав ознаки підробки.

Так, 07 червня 2016 року до територіального сервісного центру № 3247 РСЦ МВС в Київській області звернувся житель Іванківського району Київської області щодо вторинної реєстрації транспортного засобу марки ВАЗ-2107,
1997 року випуску.

Працівники сервісного центру повідомили власнику транспортного засобу, що реєстраційні дії не можуть бути виконанні без проведення експертного дослідження автомобіля, на що він погодився без вагань.

При проведенні огляду автомобіля працівниками ТСЦ спільно з фахівцями експертної служби МВС було виявлено пошкодження номера двигуна.

Про дану подію по «гарячій лінії 102» було проінформовано чергову частину Макарівського відділення поліції Ірпінського відділу поліції ГУНП в Київській області для прийняття рішення згідно чинного законодавства.
 

Шановні автовласники просимо Вас звернути увагу, що перед придбанням транспортного засобу, необхідно звернутися до працівників територіальних сервісних центрів для перевірки за Єдиним державним реєстром МВС та автоматизованою базою даних про розшукувані транспортні засоби, а також до фахівців експертної служби МВС для огляду транспортного засобу, з метою звірення ідентифікаційних номерів та їх складових частин з номерами зазначеними в реєстраційних документах.


Прес-служба Регіонального сервісного центру МВС в Київській області