ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Виконком Дорогі ветерани Великої Вітчизняної війни, Другої світової війни, учасники бойових дій, дорогі вишнівчани!

Дорогі ветерани Великої Вітчизняної війни, Другої світової війни, учасники бойових дій, дорогі вишнівчани!

Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом

Скільки б не минуло років з дня Великої Перемоги, ми ніколи не забудемо, якою ціною вона дісталася нашій Батьківщині.

   Змінюються покоління, але не змінюється наше ставлення до Героїв війними шануємо Вас і схиляємося перед Вашою мужністю і відвагою.

 Наше рідне місто також щедро полите кров’ю захисників Батьківщини. Тут точилися жорстокі бої за визволення столиці України. Ми щорічно вшановуємо пам’ять тих воїнів, що полягли тут за свою Вітчизну.

   Сердечно вітаю Вас із святом Перемоги, святом, яке за суттю своєю і через віки символізуватиме прагнення до Миру і Свободи. Нехай це велике свято принесе нам віру в майбутнє, наповнить серця надією і милосердям та поєднає у спільному прагненні до миру та злагоди.

   Бажаю Вам і Вашим родинам міцного здоров'я, благополуччя і щастя, квітучих весен під мирним небом на довгі літа, успіхів і творчої наснаги у справі відродження нашої великої мирної та свободолюбивої держави

   Нехай у наших звершеннях збудуться всі прагнення тих, хто нерідко ціною свого життя відстоював мирне сьогодення. Нехай мир і злагода завжди живуть на нашій землі!

   Нехай зігріває всіх нас незгасне світло Перемоги, додає сил та наснаги для добрих справ в ім’я щасливого майбутнього нашої рідної землі.

 Вічна слава переможцям!

 

                                            З повагою, міський голова Ілля Діков