210 років з Дня народження Т.Г. Шевченка

210 років з Дня народження Т.Г. Шевченка

До 210-річчя з Дня народження генія, вид...

Дорогі жінки!

Дорогі жінки!

Щиро вітаю вас зі святом весни та жіночн...

Шановні мешканці Вишневої міської громади!

Шановні мешканці Вишневої міської громади!

26 лютого в Україні відзначають День спр...

Шановні мешканці Вишневої міської громади!

Шановні мешканці Вишневої міської громади!

24 лютого закарбувалося у наші думки та ...

ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ
Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Запит на отримання публічної інформації
Бюджет участі Вишневої міської територіальної громади
електронні петиції
Ставки місцевих податків та зборів на 2024р. Детальніше тут

Реквізити рахунків для обліку доходів бюджету Вишневої міської ТГ Державний бюджет у 2024 році
Вишневої міської ТГ Міський бюджет       у 2024 році

Офіційно




Back Головна

Київська ОДА та турецька компанія «Özaltın Holding» спільно працюватимуть над будівництвом нової дороги в Бучанському районі

Київська ОДА та турецька компанія «Özaltın Holding» спільно працюватимуть над будівництвом нової дороги в Бучанському районіКиївська облдержадміністрація в особі голови Василя Володіна та турецька компанія «Özaltın Holding» в особі регіонального директора, директора українського представництва Хакана Аджунсала уклали меморандум про співпрацю щодо реалізації проєкту з будівництва дороги в Бучанському районі.

Підписання документу відбулось сьогодні, 6 квітня. Зустріч пройшла за участі народного депутата України Олександра Горобця, заступників очільника області Дмитра Назаренка та Андрія Лісовика, керівника Служби автомобільних доріг у Київській області Руслана Ничіка, голови Бучанської райдержадміністрації Миколи Ляшенка, а також представників громад.

«Сьогодні ми дали старт серйозній справі – будівництву нової дороги в Бучанському районі протяжністю 16,5 км. Це дуже важлива та масштабна ініціатива, яка паралельно дасть нам змогу і розвантажити кільцеву дорогу в Києві, і забезпечити розбудову інфраструктури в Київській агломерації. Попередня вартість проєкту складає 3 млрд грн інвестицій. Тож з боку обласної влади створимо для інвестора максимально комфортні умови роботи», – наголосив Василь Володін.

За результатами зустрічі він уточнив ще кілька ключових переваг проєкту:

дорога проходитиме через три громади – Борщагівську, Вишневу та Чабанівську – і забезпечить відповідні транспортні розв’язки між цими територіями;
автошлях сполучатиме між собою два міжнародні автошляхи М-06 Київ-Чоп та М-05 Київ-Одеса;
уздовж усієї протяжності дороги буде розбудована відповідна інфраструктура, зокрема йдеться про облаштування інженерного коридора з якісними мережами водопостачання та водовідведення.

«Переконаний, що важливо працювати на довгострокову перспективу. Тож сьогодні під час зустрічі говорили не лише на тему будівництва нової дороги в Бучанському районі, а й визначили спектр інших напрямків, над якими зможемо спільно працювати. Один із них – розвиток туризму. Зокрема йдеться про напрям розбудови туристичної інфраструктури в Чорнобильській зоні. Уже найближчим часом передамо на розгляд «Ozaltin Holding» наші концептуальні бачення, напрацювання та пропозиції», – додав Василь Володін.

Довідково:

«Ozaltin Holding» – потужна будівельна група, яка вже більше 60 років успішно працює на турецькому та світовому ринках.
Основна спеціалізація компанії – будівництво гідроелектростанцій та управління ними, будівництво масштабних інфраструктурних проєктів в дорожній галузі, гірнича промисловість тощо. Окрім цього, компанія проводить дослідження та впроваджує розробки в галузі відновлюваних джерел енергії, а також має досвід реалізації проєктів у туристичній та агрокультурній сферах.
Влітку 2019 року компанія зареєструвала представництво в Україні. А в грудні 2019 року отримала українську будівельну ліцензію з дозволом будувати об’єкти найвищого рівня складності.

Повідомляє пресслужба Київської ОДА
 

Новини державних органів

Податкова повідомляє