ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Мешканцям Територіальний сервісний центр 3246 РСЦ МВС Працівниками ТСЦ що на Київщині виявлено двох осіб, які перебували в розшуку

Працівниками ТСЦ що на Київщині виявлено двох осіб, які перебували в розшуку

Працівниками ТСЦ що на Київщині виявлено двох осіб, які перебували в розшуку На днях, до територіального сервісного центру № 3248, що знаходиться у Переяслав-Хмельницькому районі Київської області звернувся житель смт. Гвардійське Новомосковського району Дніпропетровської області з приводу перереєстрації автомобіля. При проведенні перевірки вказаного громадянина по відомостях Єдиного державного реєстру МВС було встановлено, що останній перебуває у розшуку з 2015 року.

Схожа ситуація 25 травня 2016 року сталась з працівниками територіального сервісного центру № 3245, що знаходиться в м. Вишгород. До них звернувся громадянин 1990 року народження, з приводу відновлення втраченого посвідчення водія. Під час перевірки громадянина по базам даних МВС працівниками ТСЦ було встановлено, що особа перебуває в розшуку з лютого 2016 року за ч. 1 ст. 304 Кримінального кодексу України «Втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність».

За вищевикладеними фактами, було повідомлено працівників поліції ГУНП в Київській області. Громадянин затримано працівниками поліції, які прибули на місце події.


Прес-служба Регіонального сервісного центру МВС в Київській області