ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

Відбулася сесія Вишневої міської ради

Відбулася сесія Вишневої міської ради Відбулася VIIIсесія Вишневої міської ради VIIIскликання під головуванням Вишневого міського голови Іллі Дікова.

На порядок денний було винесено 24 основних, 10 з голосу та 77 земельних питань.

Присутні депутати затвердили звіт про виконання бюджету Вишневої міської територіальної громади за 1 півріччя 2021 року; проголосували за внесення змін до рішення «Про бюджет Вишневої міської територіальної громади на 2021 рік»; Прогноз бюджету Вишневої міської територіальної громади на 2022-2024 рр. тощо. А також схвалили кандидатуру Євгена Пантеля на посаду заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

Підтримали утворення Крюківщинського старостинського округу Вишневої міської територіальної громади та затвердили Комплексну цільову програму розвитку та реформування житлово-комунального господарства Вишневої міської ради на 2022-2024 роки.

Депутати проголосували за внесення змін до рішення ІІІ сесії Вишневої міської ради VІІІ скликання №1-01/ІІІ8-18 від 24.12.2020 року «Про затвердження Програми соціального захисту населення Вишневої міської ради «Турбота» на 2021-2025 роки»; Про внесення змін до рішення Vсесії Вишневої міської ради VІІІ скликання №1-01/V8-28 від 08.04.2021 року «Про затвердження Положення про громадський бюджет Вишневої міської територіальної громади» та затвердили питання Про персональний склад Молодіжної ради при Вишневій міській раді Бучанського району Київської області та Положення про Молодіжну раду при Вишневій міській раді Бучанського району Київської області в новій редакції.

Підтримано затвердження Детальних планів територій кількох земельних ділянок в селі Крюківщина Бучанського району Київської області та проведення інвентаризації земель села Крюківщина та міста Вишневе.