ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

Василь Володін представив нового голову Бучанської райдержадміністрації

Голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін 30 березня відвідав з робочим візитом м. Буча на Київщині, де представив на посаді новопризначеного Президентом України Володимиром Зеленським голову райдержадміністрації Миколу Ляшенко.

У нараді взяли участь народні депутати Олег Дунда та Ольга Василевська-Смаглюк, депутати обласної ради, перший заступник голови ОДА Дмитро Назаренко, Бучанський міський голова Анатолій Федорук, голова районної ради Андрій Нагребельний, голови ОТГ, представники правоохоронних органів Бучанського району.

«Київщина перебуває на початку нового функціонування органів державної влади. Реформа децентралізації надала колосальні можливості для розвитку територіальних громад, але як завжди на початку історії перед нами стоїть багато викликів. Ми у перехідному періоді, і він безумовно є складним, бо на законодавчому рівні ще продовжується робота з формування нових функцій РДА. При цьому держава покладає велику відповідальність на нові районні державні адміністрації. І голова РДА за таких обставин має максимально швидко забезпечити ефективну роботу органу виконавчої влади», – зазначив голова Київської ОДА Василь Володін.

Він також висловив сподівання, що новопризначений керівник району, маючи успішний досвід роботи на посаді голови Києво-Святошинського району, зможе організувати роботу РДА на високому рівні та забезпечити законність та економічний розвиток на території Бучанського району – одного з найпотужніших в регіоні.

«Особливу увагу потрібно приділити реалізації державної програми «Велике будівництво» в районі. Мешканці мають отримати гідні умови соціальної інфраструктури. Також перед керівництвом району стоїть складне питання протистояння коронавірусу. Епідемічна ситуація в Бучанському районі є складною і вимагає значної уваги», – підкреслив голова КОДА Василь Володін.

Після офіційного представлення нового голови РДА керівник області відвідав акціонерне товариство «Південтеплоенергомонтаж», де ознайомився основними напрямками роботи підприємства.

Повідомляє пресслужба Київської ОДА.