ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

ПІДПИСАННЯ «УГОДИ ПРО СПІВПРАЦЮ»

ПІДПИСАННЯ  «УГОДИ ПРО СПІВПРАЦЮ»В рамках реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні та з метою наближення соціальних послуг до клієнтів, підписано Угоду про співпрацю між Києво–Святошинським районним центром зайнятості та Вишневою міською радою.

29 березня 2021 року відбулася робоча зустріч директора Києво–Святошинського районного центру зайнятості Андрія Іванова та голови Вишневої міської ради Іллі Дікова.

В ході зустрічі обговорювалися питання щодо проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення та роботодавців, можливості створення нових робочих місць та наповнення бази вакансій новими пропозиціями роботи, у тому числі і від новостворених підприємств, для якісного та оперативного працевлаштування громадян, а також визначили шляхи взаємодії у підтримці малого та середнього бізнесу.

Одним із актуальних питань, яке обговорювалось під час зустрічі, стало питання легалізації зайнятості населення. Було відзначено, що саме легалізація робочих місць та підвищення рівня заробітної плати є підґрунтям для поліпшення добробуту населення.

 

Києво-Святошинський районний центр зайнятості