ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

Новорічна казка для громади

Новорічна казка для громадиБез масових гулянь, але із святковими пакунками для дітей, ялинкою, будинком Святого Миколая і новорічними фотозонами.

Святкування Нового 2021 року у Вишневому вперше буде проходити без масштабних новорічних ранків через пандемію коронавірусу. Натомість, планується вручити святкові пакунки дітям у школах та садочках.

«Новорічні подарунки отримають діти працівників бюджетних установ та соціально незахищених верств населення Вишневої ОТГ (сироти, напівсироти, діти з інвалідністю, багатодітні, учасників АТО, ВПО), - розповіла начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту виконкому ВМР Оксана Олексієнко. – Кожен заклад подавав списки, згідно яких ми замовляли необхідну кількість солодощів».

Звісно, всі ми сумуємо за нашими новорічними святами, але карантинні обмеження не дозволяють нам зробити заходи такого формату, як нам би хотілося. Та ми знайшли інші можливості не порушувати закон і, щоб настрій святковий панував і залишити приємні враження від новорічних свят».

Традиційно 19 грудня ялиноньки засяяли яскравими вогнями на південній та північній сторонах міста. Так як масові святкування заборонено, організатори знайшли інші можливості порадувати громаду.

Святковий настрій дарують казкові герої, усі охочі можуть сфотографуватися біля яскравих фотозон. А Святий Миколай чекає талановитих дітлахів у своєму будиночку з 17.00 до 20.00.

 

Гарного настрою та щасливого нового 2021 року, громадо!