ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

Святкуємо День міста у новому форматі

Цьогоріч у Вишневому не буде масштабних святкувань до Дня міста, через карантинні обмеження. Натомість організатори КЗ «Палац культури і мистецтв» та Вишнева міська рада пропонують не менш цікаві та захоплюючі заходи в новому форматі, які проходитимуть у місті впродовж вересня місяця.

5 вересня розпочався ІІ Дистанційний Міський Багатожанровий Інтернет фестиваль-конкурс «FESTFUTURESTEP2020», де кожен бажаючий вишнівчанин має змогу продемонструвати свій талант.Тема конкурсу присвячена Дню народження нашого міста - «Моя маленька Батьківщина – Вишневе».

17.09-21.09 біля стадіону по вул. Європейська та 24.09-28.09 на південному бульварі відбудеться міський фестиваль «Алея фотозон». Біля розміщених фотозон матимуть змогу зробити фото на згадку, як діти, так і дорослі містяни. Впевнені, цей фестиваль стане традиційним.

18.09 біля фонтану по вул. Європейська та на південному бульварі на вас чекатиме міська фотовиставка «Фотосушка». На виставці будуть представлені історичні та сучасні фотографії міста. Приходьте поглянути як творилася історія міста, буде цікаво!

І на завершення святкових заходів на всіх бажаючих чекає міський квест "Як козаки по Вишневому гуляли". Захід такого формату проходить у місті вперше. Не проґав шанс стати учасником квесту й виграти один із 20 подарунків, серед яких - iPhone 11! Квест відбудеться 26 вересня. Старт гри о 12:00, завершення - о 18:00.

Детальнішу інформацію про заходи та умови участі можна дізнатися у соціальній мережі Фейсбук на сторінці КЗ «Палац культури і мистецтв» Вишневої міської ради.

Усі заходи проходитимуть з дотриманням карантинних вимог!