ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

На день медика наші лікарі отримали троянди, символічні подарунки – і, найголовніше, апарат штучної вентиляції легенів

На день медика наші лікарі отримали троянди, символічні подарунки – і, найголовніше, апарат штучної вентиляції легенівУ третю неділю червня спеціалісти галузі охорони здоров’я відзначають своє професійне свято – День медичного працівника.

Міський голова Ілля Діков разом зі заступниками щиро привітав колектив КНП «Вишнівська міська лікарня» та його директора Наталію Скригіну.

«Медичний працівник – більше, ніж просто професія, ви приходите на допомогу у найважчі хвилини, часом здійснюючи неможливе – берете на себе відповідальність за життя і здоров'я своїх пацієнтів, допомагаючи їм перемогти хворобу. А сьогодні - ви стоїте на передовій боротьби з коронавірусною хворобою. Дякуємо за вашу сумлінну роботу і відданість професії».

Окрім теплих слів привітань, медичним працівникам вручили символічні подарунки від Вишневої міської ради. Подяками також відзначили медиків, які безпосередньо працювали з пацієнтами під час епідемії коронавірусу. Розкішні троянди з нагоди свята подарувала компанія Камелія-український виробник квітів, а підприємці Вишневого передали лікарні апарат штучної вентиляції легенів, який призначений для підтримки життя пацієнта в екстрених ситуаціях.