ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

Ваша допомога неоціненна

Ваша допомога неоціненнаЩиро дякуємо благодійним організаціям, підприємствам і громадянам, які долучилися до гуманітарної допомоги нужденним, пенсіонерам і багатодітним сім’ям Вишневого, а також заблокованим на карантин мешканцям гуртожитку по вул. Освіти, 5.

Великий внесок у добру справу на цьому тижні зробили компанія PepsiCo Ukraine, Київський міський благодійний фонд Ваша допомога неоціненна"Фудбенк", Всеукраїнська Спілка громадських організацій «Україна – територія життя», ГО «Капітошка», торгово-промислова група «Фоззі», «Улюблена пекарня», фонд Араза Гулієва "Благосфера", ТОВ «Таровіта», Центр соціальних служб, церква «Спасіння», «Національний корпус» та інші організації і підприємства.

Багато мешканців нашого міста зверталися також до Вишневої міської ради, яка координує діяльність благодійників, приносили продукти, на волонтерських засадах допомагали у фасуванні та розвозці. Людська Ваша допомога неоціненнатурбота охоплює все більше і більше людей, які потребують нашої допомоги. Дякуємо кожному, хто знайшов можливість підтримати ближнього в цей складний час. Бережіть себе і будьте здорові.