ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

«Всі обмежувальні заходи спричинені щирою турботою про ваше здоров’я»

«Всі обмежувальні заходи спричинені щирою турботою про ваше здоров’я» Звернення Іллі Дікова до мешканців міста.  

Дорогі вишнівчани.

В першу чергу хочу звернутися до людей похилого віку. Вже багато говорилося про те, що нова коронавірусна інфекція загрожує передовсім старшому поколінню. Тому я прошу вас сумлінно дотримуватися карантину і не виходити із дому без крайньої потреби. Бережіть себе. Ви нам дуже дорогі. Я прошу зрозуміти, що всі обмежувальні заходи, які запроваджені в державі та в нашому місті, спричинені щирою турботою про ваше здоров’я.

Лікарі кажуть, що молоді та здорові люди переносять інфекцію відносно легко, часто навіть не помічаючи симптомів захворювання. Це гарна новина. Але подумайте про своїх старших родичів, батьків, дідусів та бабусь. Ви, не бажаючи цього, можете передати їм коронавірус, який становить для них страшну небезпеку. Будьте свідомими. Я чудово розумію, скільки проблем створює карантин, але максимально обмеживши своє коло спілкування в даний момент, ви, цілком можливо, рятуєте життя своїх близьких. 

Окремо звертаюся до роботодавців Вишневого. Навіть якщо ваш бізнес не підпадає під карантинні обмеження і ви маєте право працювати в звичному режимі, за можливості, переведіть своїх людей на дистанційну роботу. Особливо жінок, які в умовах закритих шкіл та садочків, мають знаходитися поруч із своїми дітьми.  

Є прохання до вишнівчан, які нещодавно повернулися із закордонних подорожей. Будь-ласка, дотримуйтеся суворого режиму самоізоляції. Багато хто виконує ці рекомендації. Велике вам спасибі за таке відповідальне ставлення до життя і здоров’я оточуючих. Але є також негативні приклади, коли людина, повернувшись із країни, де ураження коронавірусною інфекцією має вже масовий характер, вважає за необхідне терміново відвідати всіх родичів та друзів. Навіщо? Поступіться своїм звичним ритмом життя хоча б на короткий строк. Таким чином ви зробите великий внесок у боротьбу з коронавірусом.

Дорогі вишнівчани. Давайте підтримувати один одного, давайте допомагати літнім людям – своїм рідним, близьким і знайомим. Це не складно – подзвонити, підтримати теплим словом, вийти в магазин чи в аптеку, щоби літня бабуся з вашого під’їзду не йшла сама, наражаючи себе на небезпеку. Ми обов’язково подолаємо цю біду спільними зусиллями.

Міський голова Вишневого Ілля Діков