ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

Відкриття новорічних ялинок міста

У Вишневому засяяли яскравими вогнями новорічні красуні-ялинки.У Вишневому засяяли яскравими вогнями новорічні красуні-ялинки.

На південній та центральній сторонах міста відбулося масштабне феєричне відкриття, яке разом з виконкомом Вишневої міської ради підготував КЗ «Палац культури і мистецтв».

На захід прийшло дуже багато вишнівчан з дітьми. Впродовж свята вони веселилися разом зі Святим Миколаєм, його помічниками – ельфами та Міккі Маусом, іншими мультяшними героями. Дітей також розважали потішний Полярний ведмідь, Театр на ходулях «Палацу культури та мистецтв». Разом з ними вони танцювали, водили хоровод навколо ялинки, відгадували загадки.

Відкрили святкову програму дитячий танцювальний колектив Шоу-Данс-Клаб, яскраве Піксель шоу. Справжнім подарунком для дітей став святковий феєрверк та яскраві спецефекти.

Вже від сьогодні на центральній стороні міста і до 30 грудня з 17.00 до 20.00 працюватиме будиночок Святого Миколая на центральній стороні міста. Він зустрічатиме дітлахів, які зможуть продемонструвати йому свої таланти та отримати солодкий гостинець. А в новому році Святий чекатиме у своїй резиденції дітей південного масиву. Там будиночок працюватиме з 1 по 6 січня з 17.00 до 20.00. Веселих новорічних свят!