ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

Інклюзивний дитячий майданчик відкрили у нашому місті

Інклюзивний дитячий майданчик відкрили у нашому містіУ Вишневому у дворі по вулиці Європейська, 13 запрацював перший в місті дитячий ігровий майданчик для дітей з обмеженими фізичними можливостями. 

Депутат округу Павло Бойко відзначає, що у місті виникла потреба для спорудження інклюзивного майданчика. Адже сьогодні тут проживає більше 200 особливих дітей.

Майданчик обладнаний відповідним інвентарем. Він є чудовим місцем відпочинку для всіх дітей, при цьому є цілком доступним для дітей з обмеженими фізичними можливостями. Звичайно, тільки під наглядом батьків.

Павло Бойко, депутат округу: «Дякуючи міському голові Іллі Дікову, його першому заступнику Ярославу Варшавцю проект вдалося реалізувати. Сьогодні тут мають можливість гратися особливі дітки, для яких, власне, він був і споруджений. При цьому, майданчиком можуть користуватися усі діти нашого міста. Перед встановленням ігрового обладнання, проведено благоустрій навколишньої території, демонтовано старе обладнання дитячого майданчику. Ну, а результат проведеної роботи, ви бачите на власні очі».