ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

Засідання Ради ветеранів Вишневого

Засідання Ради ветеранів ВишневогоНа чергове засідання Ради ветеранів, яке очолює Олег Свінціцький  було запрошено  заступника міського голови з комунальних питань Іллю Шамровського та заступника головного лікаря  Вишнівської міської лікарні Валерія Лисого. Гості відповіли на всі запитання, які задавали члени ветеранської організації.

Зокрема, ВалерійЛисий зупинився на тому, що до безкоштовних медичних послуг, які надає лікарня, включено проходження рентгену, оскільки ми маємо сучасний, цифровий рентгенапарат(раніше потрібно було платити за фотоплівку).  Також  безкоштовні аналізи  лабораторії. Сама лабораторія забезпечена всім необхідним, пацієнтам не треба приносити спирт та вату із собою. Стосовно безкоштовних  ліків та схеми їх отримання, то електронний рецепт – це загальнодержавна вимога. Отримати безкоштовні ліки можна тільки в тій аптеці, яка має договір із Національною службою здоров’я України.

Щодо комунальних питань, з якими звернулися до заступника міського голови Іллі Шамровського, ветерани переймалися підготовкоюбудинків до зими, проблемою  загальнобудинкових лічильників, вивозом сміття. Також цікавило питання щодо якості послуг, які надає «Ресурсозбереження».

Не оминули увагою також таке складне питання, якими будутьціни на комунальні послуги та особливо на газ. Щодо вивозу сміття, незважаючи на застарілу техніку і відмову полігонів приймати  опале листя, Вишневе поступово вирішує цю проблему і упорядковує сміттєві майданчики.