ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

Додаткові бюджетні кошти – на соціальні потреби

Додаткові  бюджетні кошти – на соціальні потреби Пленарне засіданняXLI сесії VII скликання відбулося за участю 31 депутата.

На порядок денний  було винесено 8 загальних та 41 земельне питання. До земельних було запропоновано внести  ще два питаня додатково, за які депутати не проголосували. Головуючий на сесії міський голова Ілля Діков перед початком засідання  привітав іменинників та вручив їм квіти.

Депутат Олександр Головня представив депутатам чемпіонку України з підводного плавання та рекордсменку світу по фрідайвінгу в басейні, вишнівчанку Юлію Чумак. Її тепло привітав міський голова.

За  підтримку у підготовці до міжнародних змагань подякував міського голову, депутатів та інших своїх благодійників спортсмен- ветеран, легкоатлет Олександр Лисенко.

Депутати проголосували за  зміни до рішення «Про міський бюджет на 2019 рік» - збільшити доходи Загального фонду на суму 674722,0 грн. та доходи  спеціального фонду на суму 15344678,0 грн., а також видаткивидатки загального фонду на суму 78749,0 грн.

В результаті цього  кошти  будуть направлені на  потреби з термомодернізації дошкільного закладу «Росинка» та  інші потреби Вишнівських ДНЗ., розвиток музейної справи; на благоустрій міста; підтримку спорту; технічне обслуговування житлового фонду та інше.

Підтримали депутати питання  внесення змін до рішення  сесії від  07.02.2019 року «Про затвердження Положення  «Про  надання стипендій видатним спортсмена м.вишневе та їхнім тренерам в новій редакції.

 Було надано згоду на прийняття у комунальну власність територіальної громади міста Вишневе нерухомого майна державної власності, що перебуває у сфері управління Державного концерну «Укроборонпром».

Депутати  проголосували питання передачі автомобіля RenaultLoganна баланс Громадського формування  «Департамент охорони».

Проте не надали згоду на приватизацію котельні КП «Вишнівськтеплоенерго за адресою Київська, 11-Д   зі зношеним котлами.

Підтримали внесення змін до програми підтримки об'єднань співвласників багатоквартирних будинків у проведнні капітальних ремонтів.

Затвердили Детальний план території, обмеженої вулицею В.Чорновола, залізничною колією та станцією в м.Вишневе.

Лариса Костенко