ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

З днем народження тебе, рідне місто

З днем народження тебе, рідне містоУ неділю Вишневе відсвяткувало 132-річницю від дня заснування.

Різноманітні фестивалі, концерти, змагання очікували на вишнівчан та гостей міста. В рамках святкування відбулося відкриття дошки пошани «Шановані люди Вишневого».

Видовищним став масштабний турнір з дзюдо, присвячений 35-річчю школі дзюдо у Вишневому. Тут змагалися юні спортсмени міста. На сцені нагороджували переможців та призерів змагань. До вручення нагород долучився міський голова Ілля Діков. Відзначили кращих тренерів та членів школи «Дзюдо», які багато років допомагають розвивати цей вид спорту у Вишневому.

Не менш популярним серед відвідувачів свята був інтерактивний фестиваль «Професії міста Вишневе». Традиційний захід завжди цікавий та пізнавальний не тільки дітям, але й дорослому населенню.

Із задоволенням вишнівчани фотографувалися на різних локаціях, зокрема, із «живими скульптурами», на першому міському фестивалі вуличного мистецтва.

Із захватом присутні спостерігали за першим міським фестивалем флешмобів від дитячих закладів, ДГО «Капітошка», показовим виступом військовослужбовців окремого президентського полку імені гетьмана Богдана Хмельницького. І затамували дихання під час шоу, яке презентували байкери.

Справжній вибух емоцій викликали виступи талановитих творчих колективів міста, успішного артиста Андрія Бойка, Народного театру на ходулях, номер шоу-мена Дмитра Зеленова та фестиваль «Битва кавер-бендів».

Насамкінець, Руслана Лавор у супроводі діджея Євсєя та Піксель шоу виконала Гімн міста Вишневе, пісню «З днем народження тебе, рідне моє місто».

Захід проведений за підтримки Вишневої міської ради, організований КЗ «Палац культури і мистецтв».