ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

Дорогі вишнівчани!

Дорогі вишнівчани!Прийміть найщиріші вітання з нагоди визначного державного свята – Дня Конституції України.

В цей день ми святкуємо початок історії сучасної незалежної України. 28 червня 1996 року Верховна Рада України від імені українського народу прийняла Основний Закон держави. Конституція України закріплює незалежність нашої країни, в якій життя, здоров’я та безпека людини, її честь та гідність є найвищою соціальною цінністю. Основний  закон надає кожному громадянину можливості для самоорганізації, свободу слова та віросповідання. 

Прийняття Конституції закріпило суверенітет і територіальну цілісність, сприяє підвищенню міжнародного авторитету України на світовій арені. Обов’язок кожногоукраїнця – поважати основний документ держави та дотримуватися його законів. Тільки так ми зможемо забезпечити у світовій спільноті подальший розвиток України як держави цивілізованої, демократичної, рівноправної. Наше спільне завдання – докласти всіх зусиль для формування вільної, справедливої спільноти і побудови потужної та заможної держави на демократичних і правових засадах.

Нехай цей святковий день принесе в оселі містян родинний затишок, злагоду, добробут і хороший настрій.

Бажаю кожному з вас упевненості у завтрашньому дні, усвідомлення захищеності своїх прав, гарантованих Конституцією, і з гідністю нести високе звання Громадянина України!

З повагою

міський голова Ілля Діков