ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Що необхідно знати про коронавірусну інфекцію?

Увага! Сайт оновлюється. Деякі розділи можуть бути недоступні.
Back Архів

Дорогі вишнівчани!

Дорогі вишнівчани!Новий рік і Різдво Христове – це безумовно  найулюбленіші свята кожного з нас, час очікування  чогось особливого, казкового, неповторного.  І скільки б нам не було років завжди чекаємо їх як справжнього дива,  здійснення своїх найзаповітніших мрій і бажань.

І незмінною залишається віра в краще майбутнє, з якою ми кожен раз вступаємо в новий рік. Тож нехай  вона не покине нас на життєвому шляху і додасть сил і наснаги здолати усі негаразди!

Хочу побажати вам, щоб кожен без винятку день наступаючого року ніс із собою тільки позитив і радість. Нехай невичерпний оптимізм стане вашим вічним супутником, роблячи життєвий шлях  щасливішим, натхнення невичерпним, а сили – міцнішими. Зичу, аби кожен  ваш день був сонячним і добрим. І щоб здійснилися усі ваші бажання  – великі і маленькі, важливі і не дуже. Нехай  всі наші домівки повняться світлом любові і розуміння, а кожен почуватиметься по-справжньому потрібним, любимим і коханим. Нехай  ваша натхненна праця на благо міста робить його з кожним роком все прекраснішим, а  мешканців - щасливішими і заможнішими.

     Бажаю, аби  Новий рік приніс мир, радість і позитивне ставлення до життя! Давайте вірити,  що найзаповітніше стане реальністю.

     З   наступаючим  2018 роком і Різдвом Христовим!

 

   З повагою, міський голова Ілля Діков